Copywriting

De liefde voor taal situeert zich op alle niveaus bij mij: mezelf onderdompelen in een roman, iemand een taal aanleren, maar ook zelf taal produceren.

Drie jaar lang werkte ik als freelancer voor het Belang van Limburg. Quasi dagelijks verschenen er teksten en foto’s van mijn hand in de regiopagina’s of de Goednieuwkrant. Maar mijn voorliefde om taal te produceren, begon al als klein meisje, toen ik gedichtjes schreef over alles wat me bewoog. In mijn stage tijdens mijn journalistenopleiding mocht ik eerst nieuwsberichten (voice-overs) schrijven voor de kinderen die naar Karrewiet op Ketnet kijken, later kreeg ik de kans om alle communicatie naar de jongeren van As te restylen bij de jeugddienst. Als medewerker van de cultuur- en informatiedienst schreef ik informatiekranten, als lerares Nederlands maakte ik samen met de leerlingen schoolkranten.

Het derde luik van etCeterAs behartigt mijn capaciteit om taal te produceren, voor welke doelgroep dan ook, in de hoedanigheid van copywriter.

Contacteer me via info@etceteras.be voor meer informatie en tarieven.

De liefde voor taal, voor de geheimen van de geest en het hart, die zichzelf in de minieme, merkwaardige en onverwachtse combinaties van letters en woorden toonden, in het zwartste en kilste drukwerk – de liefde die hij geheim had gehouden alsof die illegaal en gevaarlijk was, daar begon hij voor uit te komen, eerst weifelend, toen vrijmoedig en toen trots.
Stoner, John Williams, p. 128-129

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.